Activiteiten ouderraad
CBS Drijber heeft een enthousiaste ouderraad die het personeel ondersteund in tal van activiteiten. Veel van deze activiteiten dragen bij aan onvergetelijke herinneringen van onze leerlingen aan hun basisschooltijd.

Jaarlijks de ramen van de school voorzien van fleurige beschilderingen en zorgen ouders ervoor dat buitenramen, speelgoed en kasten een opfrisbeurt krijgen. De OR zorgt ervoor dat schoolreisjes -kampen, sportdagen bijzondere schooldagen voor onze leerlingen zijn.

Vieringen
Ook het Sinterklaasfeest is een jaarlijks hoogtepunt waarbij de OR nauw bij betrokken is. Inhoudelijk en praktisch werkt de OR ook mee aan de voorbereidingen van Kerst- en Paasvieringen.

Ouderbijdrage

Om bovenstaande activiteiten te kunnen bekostigen wordt er aan de ouders een ouderbijdrage gevraagd. Daarnaast wordt er oud papier ingezameld voor extra inkomsten. De container voor het oud papier en karton staan aan het einde van het Schoolpad.

Of klik hier voor meer informatie.